Griezelkriebels

Iedere maand laten wij één van de Ghost Tours gidsen aan het woord in deze column. Zij vertellen u over het reilen en zeilen achter de schermen en daarmee geven zij u een kijkje in de spreekwoordelijke keuken. Bram Limberger, oprichter en de gids van Ghost Tours Breda trapt dit seizoen af:

Met nog anderhalve maand voor de start van het seizoen gaat het weer kriebelen. We mogen weer bijna, maar logistiek moet er altijd een hoop gebeuren. Het mooie bedrijf ligt in een spreekwoordelijke zomerslaap, onze teksten zijn in de sluimer modus geraakt maar achter de schermen zijn we non -stop bezig met het verbeteren van onze website en onze social media.

Begin juli komen de eerste mails binnen van onze webmaster (onze aardse assistent uit Tilburg is ook nog eens bijzonder technisch!), want de nieuwe data moeten online komen. Buiten de planning van onze veelal creatief ondernemers, worden ook de evenementen kalenders van de steden erbij gehaald; wanneer was de kerstmarkt of dat hardloop evenement ook alweer? En lopen we op die data géén tour, of een aangepaste versie? Het klinkt simpel maar het is altijd een hoop werk om te voorkomen dat we onze stervelingen teleur moeten stellen. Uiteindelijk (zoals jullie inmiddels kunnen zien) zijn de kaartjes voor de eerste helft van het seizoen boekbaar op onze website.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar weer een prachtig seizoen gaan neerzetten, een bijzonder jaar welteverstaan, want Ghost Tours Nederland bestaat ondertussen alweer 5 jaar! Houdt onze website in de gaten, want er staan mooie dingen te gebeuren!
Wordt vervolgd…

Met gruwelijke groet,
Bram Limberger