‘WAT EEN INVENTIEVE LUI!’

Nog slechts enkele dagen totdat we weer van start gaan. Terwijl de ticket verkoop al enkele maanden geopend is, worden nu de aller, aller laatste voorbereidingen voor het nieuwe Ghost Tours seizoen getroffen en zoals dat ondertussen meer gewoonte is, dan uitzondering, probeert iedere gids te innoveren, ondanks dat dit steeds lastiger wordt! Vorige nieuwsbrief las u al dat er in Assen vernieuwingen in de vorm van verhalen zijn toegevoegd. Toch heeft de mysterieuze gids van Den Bosch niet stil gezeten.

Al sinds de première van Ghost Tours Den Bosch, klinkt er door de straatjes van Den Bosch een verhaal met daarin een oud, maar bekend volksliedje en meestal wordt dat uit volle borst meegezongen door deelnemende stervelingen. Dit is geen nieuws, zult u denken. Toch wel, want dit moment is altijd fantastisch en om dit moment nog mooier te maken, was onze mysterieuze stadsgids al een tijdje opzoek naar een echt speeldoosje op maat. In Nederland is er slechts één plek, waar dit soort speeldoosjes gemaakt worden, een waar ambacht.
Deze zomer is het gelukt, want ons motto bij Ghost Tours is altijd ‘Als het er niet is of er wordt gezegd ‘maor da bestaot nie’, dan zijn wij zo inventief het zelf te gaan bouwen, maken of te zoeken naar een inventieve oplossing. Dit alles om u een onvergetelijke avond te bezorgen en als bezoeker van Ghost Tours te verwonderen en dat u zegt: ‘Wat een inventieve lui!’.

Ondertussen is ons zelf gemaakte muziekdoosje klaar om te klinken met een heuse klankkast. Onze gids heeft hem verder zo gemaakt, dat het muziekdoosje gemakkelijk te vervoeren is. Ben jij benieuwd geworden? Vanaf dit seizoen is het speeldoosje live te horen en misschien mag u wel aan het hendeltje draaien en komt u achter het werkelijke verhaal …