Corona nieuws

Duistere tijden…

De wereld is stil, de duisternis trekt over de binnenstad, even gaan we terug naar tijden van de Zwarte dood, want Nederland zit in quarantaine.

Allereerst wensen wij iedereen die ziek is heel veel sterkte en beterschap toe! Daarnaast betuigen wij graag onze steun aan de mensen die onze zieken verzorgen, ons afval ophalen en anderen met vitale beroepen die niet het privilege hebben om vanuit huis te kunnen werken.

Om bij te dragen aan ieders veiligheid werden de laatste Ghost Tours van dit seizoen afgelast. Door alle maatregelen werden wij als ondernemers in de cultuursector hard geraakt. Daar tegenover stonden echter ook hartverwarmende reacties. Er is veel begrip voor onze situatie en er waren zelfs enkelingen die aanboden hun geannuleerde kaarten als steunbetuiging alsnog over te maken!

Dat deed ons écht goed en daarvoor willen wij jullie bedanken, want het zijn dit soort kleine dingen die ons door deze tijden heen slepen.

Of de tours op een later moment worden ingehaald, is afhankelijk van het verloop van de crisis, maar u wordt van al het laatste nieuws op de hoogte gehouden via onze social media kanalen. De mensen die reeds geboekt hadden voor een van de geannuleerde tours, krijgen ook persoonlijk bericht zodra de tours worden ingehaald. Tot die tijd, houd je taai!

Ten slotte: Alle parels beginnen met een korrel zand. Toen Shakespeare in quarantaine zat vanwege de pest, schreef hij King Lear. Wie weet wat voor mooie parels wij de komende tijd gaan produceren!