Nieuwe tour in Tilburg

Beloftes maken schuld en het is tijd voor jullie om te innen bij Ghost Tours Tilburg! Een paar jaar geleden beloofden wij iedere deelnemer die vroeg naar een nieuwe tour, dat die zou komen zodra er een volledig uitverkocht seizoen zou zijn. Dit jaar zijn we daar zo gruwelijk dichtbij gekomen dat we hebben besloten dat de tijd rijp is voor een tweede tour!

We verwachten dat de nieuwe tour klaar is bij de start van het volgende seizoen. Om de nieuwe tour te kunnen integreren, zullen er veel dingen moeten worden aangepast. Ons reserveringssysteem moet ruimte krijgen voor een tweede tour, er moet een nieuw kostuum worden gemaakt, nieuwe muziek gecomponeerd en dan is er natuurlijk ook nog het proces van onderzoeken, schrijven, leren, regisseren en repeteren. De Tilburgse gids zal deze zomer dus niet stil zitten! 

Voor diegenen die benieuwd zijn naar het thema van de nieuwe tour, kijk even terug naar de column in de vorige nieuwsbrief van Tilburg. Het ontstaan van de stad, de herdgangen en de dramatische gebeurtenissen die zich rond die tijd afspeelden rondom de Lindeboom, vormen de rode draad in de volgende tour. Je kunt deze tour los zien van de eerste maar als je de eerste tour hebt gezien, voegt dit wel een extra dimensie toe aan de hele beleving. Zonder al teveel weg te geven, kunnen we verklappen dat de hele tour een soort van voorloper (ookwel prequel) op de originele tour is. 

Heb je de eerste tour nog niet gezien? Geen zorgen, de originele tour met de iconische verhalen over Marietje Kessels, Koning Willem II, Jan Schrock en Cees de Sloper blijft ook gewoon lopen.  

Hoe de planning van de tours eruit gaat zien, kunt u tegen die tijd lezen op onze Facebookpagina! 

Sluimer zacht en tot in oktober!