NIEUWE CORONA – PROOF TOUR!

Ghost Tours Tilburg gaat dit seizoen door het leven als Ghost Tours Oisterwijk!
Diep verscholen in de Oisterwijkse bossen ligt namelijk het super mooie Natuurtheater. Je zou denken dat op zo’n plek alleen maar mooie herinneringen zijn gemaakt, maar niets is minder waar.

Met zijn mysterieuze vennen was Oisterwijk bij uitstek geschikt voor heksenprocessen. Met een paar theatrale getuigenissen van dorpelingen met een rijke fantasie konden onschuldige vrouwen op de brandstapel eindigen. Wie denkt dat dit in Nederland niet gebeurde, zit er faliekant naast…

Om de tour Corona-proof te maken, hebben wij verschillende maatregelen genomen:

  • U wordt op de parkeerplaats opgehaald door onze aardse assistent, waar u een gezondheidscheck en reserveringscheck ondergaat. Mensen die ziek zijn, worden dus meteen in terug in de auto gezet en komen niet met u in aanraking.
  • Iedereen dient anderhalve meter afstand te houden van elkaar, tenzij u tot één huishouden behoort.
  • Op de parkeerplaats hebben we elektronische kaarsjes geplaatst op 2 meter afstand van elkaar. Elk huishouden wordt bij een kaarsje geplaatst, tot het tijd is voor vertrek.
  • Nadat de reserveringen compleet zijn, lijdt de aardse assistent u (op afstand van elkaar) het theater in, waar ook per locatie ook op dezelfde wijze als op de parkeerplaats een vaste plek aangewezen is, op afstand van de anderen.
  • Na het laatste verhaal wordt u ook weer terug naar de parkeerplaats begeleid.
  • Belangrijke plekken in het bos (zoals trappen en verhaallocaties) zijn verlicht met kerstlampjes.

Zoals u ziet, hebben we dus overal aan gedacht! Bent u ook benieuwd naar heksenprocessen, waterproeven en de bizarre getuigenissen van hekserij die wij in de archieven vonden? Reserveer uw kaarten via www.ghosttours.nl/oisterwijk