Update over Ghost Tours Tilburg, Breda en Den Bosch

De tours in Den Bosch, Breda en Tilburg kunnen nu helaas niet lopen. Niet alleen de beperking op groepsgrootte biedt uitdagingen, maar ook de anderhalve meter afstand. Omdat je in de stad te maken hebt met voorbijgangers en ander verkeer, is het lastig om van iedereen de nodige afstand te houden en ook nog geconcentreerd naar een verhaal te luisteren.

Op een besloten locatie zonder voorbijgangers en overig verkeer is afstand houden wél goed mogelijk en daarom is Den Bosch momenteel op zoek naar een locatie in de buurt die deze mogelijkheden biedt. Tilburg heeft een alternatief gevonden in het Natuurtheater in Oisterwijk. Voor meer informatie over deze tour, zie www.ghosttours.nl/oisterwijk. Breda heeft besloten om zich dit seizoen te richten op andere creatieve bezigheden. Volg al onze tours op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!