Wist je dat

Wist je dat… In de Oisterwijkse Ghost Tour ook wordt gezongen?

Wist je dat… De Gouden Bossche Draak sinds begint maart van zijn sokkel is? Zoals de mysterieuze stadsgids uit Den Bosch iedere week vertelt, wordt Den Bosch niet voor niets de onneembare moerasdraak genoemd. Sinds de verwijdering van de draak (ter restauratie) is de wereld totaal veranderd! Zoals we altijd zeggen, geloven wij van Ghost Tours Nederland niet in het toeval.. dit vinden wij toch wel heel typisch. Boze tongen beweren dat de draak niet alleen symbool staat voor de kracht van ‘s-Hertogenbosch, maar ook dat hij de stad zou beschermen tegen het kwaad! Hadden ze hem maar laten staan! We hopen dat de rust weer snel terug keert als hij terug is.

Wist je dat… De werkelijk bizarre en fantasierijke getuigenissen van hekserij die in de Oisterwijkse tour worden genoemd, écht uit de archieven komen? Daar hebben we dus geen woord van verzonnen!