Corona-proof Tours

Laatste kansen in Oisterwijkse bossen

De Tilburgse Ghost Tour heeft een Corona-proof alternatief voor hun tour in Oisterwijk ontwikkeld. Het zijn gloednieuwe verhalen en het speelt zich allemaal af in een donker bos rondom een buitentheater. Dit is je allerlaatste kans om mee te lopen met deze unieke tour, want het seizoen is slechts met twee maanden verlengd. Daarna stopt de tour op die locatie, want we hopen in het najaar de andere steden weer op te kunnen starten!

De Oisterwijkse Ghost Tour vertelt over het duistere verleden van Nederlandse heksenprocessen: Waterproeven, verbrandingen, verraad, bizarre verklaringen in de rechtbanken en natuurlijk boze geesten die nog altijd geen rust kunnen vinden. We lopen in het donker langs een brokstuk van een grafsteen én menselijke resten op verrassende plekken. Ja, dat alles is te zien in de bossen rondom het Natuurtheater in Oisterwijk!

Dit schreef Carlo van Schijndel op Facebook over onze tour:

Ghost Tours Oisterwijk… na de tour in Tilburg al ooit te hebben gedaan, liepen wij afgelopen weekend mee met onze geheimzinnige gids, die ook nu vol vuur en passie enkele huiveringwekkende verhalen vertelde die zich daar, in de pikdonkere bossen van Oisterwijk, ooit in een even zo duister verleden hebben afgespeeld. Enkel met het vlammende schijnsel van haar wonderlijke lantaarn leidt ze de bezoekers over onverlichte bospaden langs locaties rondom het natuurtheater. Maar wees niet bevreesd: er zijn geen schrikeffecten of live actors, het is alleen aardedonker. Enkel wat kleine lichtjes of flakkerende kaarsjes helpen je af en toe de weg te vinden… en door slimme markeringen op de grond is onderling afstand houden gewaarborgd. Maar wie let nou op het duister als je ademloos staat te luisteren naar de gebeurtenissen die zich daar ooit ter plekke hebben afgespeeld… en soms ligt de waarheid achter de verhalen die de revue passeren dichter bij dan je denkt! En wie is toch die vrouw die ons rondleidt? En vooral: hoe kom je hier zélf weer uit? Ga vooral mee en huiver, maar geniet vooral van deze bijzonder vorm van theater. En kijk af en toe voorzichtig om je heen… ik bedoel: er heeft zich daar al ooit van alles afgespeeld… je weet het maar nooit met de geesten van gene zijde!

Reserveer nu je kaarten op www.ghosttoursoisterwijk.nl