Kinderen zeggen de engste dingen…

Aan het einde van een tour staan mensen soms te springen om hun eigen spookervaringen in de stad met ons te delen. Al die ervaringen en spooklegendes kunnen wij dan weer gebruiken als inspiratie voor nieuwe verhalen! Meestal gaan ze over oude gebouwen, beruchte plekken in de stad, maar soms kun je het ook dichter bij huis zoeken: Wij hebben de 7 engste uitspraken van kinderen verzameld! Brr…..

1: Ik was bij mijn zus, haar man en hun twee jaar oude dochter. We hadden het over dierbaren die onlangs waren overleden (mijn vader was onlangs overleden). Mijn zwager liet een foto zien van zijn moeder, die was omgekomen bij een auto-ongeluk toen hij zes was.Toen mijn nichtje de foto zag, begon ze te lachen. We vroegen haar wat er zo grappig was en ze keek ons ​​aan en zei “dat is mijn speciale vriend die voor me zingt”. Ik huiver nog steeds een beetje als ik er gewoon aan denk.

2. “Ga maar weer slapen, er is niets onder je bed”.”Hij staat nu achter je”.

3: Waarom huil je?”Stoute man”Welke stoute man?”Daar.” Wijst achter me naar een donkere hoek van de kamer.Lamp op boekenplank naast die donkere hoek valt om en kapot zodra ik me omdraai om te kijken. Ze sliep die nacht in ons bed.

4: Mijn zusje beschreef haar “denkbeeldige” vriendje en zei: “Hij zit op mijn bed en wacht op zijn moeder. Hij mag vanwege zijn arm niet alleen naar huis.” Ik vroeg wat er met zijn arm was gebeurd en ze zei: “Zijn moeder heeft hem aangereden toen hij aan het stoepkrijten was. Daarom huilt hij altijd, want hij wil niet dood te zijn.”

5: Mijn dochter was 3 en we zaten aan de ontbijttafel. Ze werd al een maand of twee bijna elke nacht wakker met nachtmerries. Ik vroeg wat ze wilde als ontbijt, en ze vertelde me dat ze haar ontbijt wilde delen met de dode baby in haar kast. Ik dacht dat ze een van haar poppen bedoelde, maar toen haar poppen tevoorschijn haalde, zei ze “nee, geen pop, de dode baby die ’s nachts in de kast slaapt.”

6: Mijn 3-jarige zoon zong zachtjes een liedje terwijl hij aan het kleuren was. Ik had het lied nog nooit gehoord. Ik vroeg waar hij het vandaan had en hij zei: “De mevrouw in mijn slaapkamer zong het voor me.”

7: Toen ik ongeveer 4 was, vond mijn moeder me in de badkamer met al mijn Barbies, drijvend in de badkuip met hun gezicht naar beneden. Toen ze vroeg wat ik aan het doen was, antwoordde ik: “De man in de kast zei dat als ik het niet deed, het mijn beurt zou zijn om met mijn gezicht naar beneden te zwemmen.”