Waaghalzen aan het woord!

Johan Bek  via Facebook:
De wandeling was op vrijdagavond 19 november 2021. Wij hebben genoten, gegriezeld en vol ongeloof geluisterd. Het is een toffe wandeling met een zeer goede vertelster die je meeneemt naar de donkerste en gruwelijkste gebeurtenissen die hebben plaats gevonden in Tilburg. Wij kijken in ieder geval anders naar Tilburg na zonsondergang!

Anita Van Eijkeren-van de Ven via Facebook:
Een hele gezellige, spannende avond met regelmatig kippenvel momenten. Heel boeiend verteld je verveelt je geen moment.

Maurice V via Tripadvisor:
Tilburg je bent er! En je blijft er…….. Ik kan, nou ja wil eigenlijk niet minder dan 6 sterren geven! Maar goed dan maar het hoogst mogelijke. Wauw wat een gave tour is dit, en dit zouden meer mensen moeten doen. Is het eng nee. Nou ja althans in mijn beleving is het spannend dat zeker wel. Er worden veel verhalen verteld en een van de grootste moord zaken van Tilburg komt voorbij.
Dit is echt een dikke aanrader voor een leuke avond met vrienden of familie