We mogen weer! Update over onze tours.

Eindelijk, na een lange periode onzekerheid, gloort er weer licht aan de horizon (of duisternis in ons geval), onze tours mogen weer van start!

De Corona periode is ons echter niet in de koude kleren gaan zitten. Onze gidsen in Den Bosch en Breda hebben andere uitdagingen gevonden en gaan op een later moment weer lopen. In Tilburg staan ze echter te popelen, dus reserveren maar!

Normaal gesproken lopen de Ghost Tours van oktober tot eind maart. Omdat de zomer te veel licht, warmte en vrolijkheid met zich meebrengt voor een duistere tour als deze, zullen we de gebruikelijke zomerstop ook dit jaar inlassen. Dat betekent dat je dus alleen nog in maart mee kunt met de Tilburgse Ghost tour, dus sla je slag!

Hier zie je alle data die openstaan nog eens op een rijtje.
Tot ziens bij de Tilburgse tour en wie weet eind dit jaar ook weer in Breda en Den Bosch!