WAAGHALZEN AAN HET WOORD!

José Cools  via Facebook:
Wauw wat was dit gaaf. zoals de verhalen verteld worden is heel spannend en fascinerend…… met een komische knipoog af en toe. we kunnen niet wachten tot het volgende seizoen begint. wij zijn dan zeker van de partij. Ik raad het iedereen aan……

Bianca Mutsaers  via Facebook:
Het verhaal over de duistere kant van Tilburg wordt meeslepend verteld. Net of je daadwerkelijk terug in de tijd wordt meegezogen. Echt een aanrader om de tour te lopen. De tour heb ik nu zelf 3x gelopen en verveeld echt niet.

Ton van Seeters via Tripadvisor
Deze ghost tour is meer dan geweldig, een stuk vermaak van de bovenste plank! Creepy verhalen met mooie wendingen op sublieme wijze verteld door de actrice. Ja een actrice, omdat ze bij mij grote indruk maakte op de manier waarop ze de verhalen vertelde, zo vol overgave en drama. En de muziek en effecten zijn mooi verwerkt in de tour. Petje af voor deze uitvoering. Ik heb al in meerdere steden tours gedaan (ook in de US) maar deze uitvoering staat wat uitvoering en beleving betreft op eenzame hoogte.