ZOEKTOCHT VOOR DEN BOSCH EN BREDA

Tours in Den Bosch en Breda
Het is velen van jullie niet ontgaan dat de tours in Breda en Den Bosch al even niet meer lopen. De gebeurtenissen in 2020 maakten het ons niet bepaald makkelijk! Gelukkig bleek de Tilburgse gids net zo taai en eigenwijs als de stad waarin ze loopt en bleef haar tour fier overeind! Seizoen 2022-2023 was voor Tilburg een onovertroffen topjaar, dus de tijd lijkt rijp om opzoek te gaan naar waardige gidsen voor Den Bosch en Breda.
Dat is ook zo, maar die zoektocht is niet bepaald actief. Er zijn geen advertenties, geen oproepen en geen reclames en dat is een bewuste keuze van onze kant, die vooral te maken heeft met de soort gids waar we naar opzoek zijn.

De perfecte gids
Een goede Ghost Tour gids is natuurlijk allereerst een enorme liefhebber van een goed spookverhaal, die diens passie en enthousiasme moeiteloos overbrengt op de gasten. En ja, jij denkt natuurlijk meteen aan Ome Henk, die bij elke Hollandse kringverjaardag een blik sterkte verhalen opentrekt waar je ‘u’ tegen zegt! Maar… Is ome Henk ook:

Punctueel en betrouwbaar? Want het is natuurlijk ook heel prettig dat de gids komt opdagen als je met 25 man staat te wachten!

Ondernemend en creatief? Een ondernemende spirit is onmisbaar! De gasten komen niet vanzelf, je moet zichtbaar zijn! Hoewel de tours elkaar een handje helpen, moet Ome Henk ook zelf aan de slag. Hij dient ook zelfstandig wat griezelige content voor zijn socials te creëren!

Kritisch naar zichzelf? Wij leggen de lat hoog voor onszelf! Ook na 8 jaar tourervaring bespreken we nog steeds na elke tour wat er beter kan. De teksten en verhalen zijn levende kunstwerken die met ons meegroeien en de 15 kantjes tekst zijn zo’n tweede natuur, dat het weer lijkt alsof ze ter plekke zijn ontstaan. Kortom, alles wat we maken, of het nou een tour of promotiemateriaal is, maken we met zorg.

Overgiet dit geheel met een sausje van zwarte humor en theatrale aura, bakken op heltemperatuur en voilá, daar is de perfecte Ghost Tour gids! Oftewel, een Eenhoorn!

De Eenhoorn
Inderdaad, die zoektocht valt niet mee, maar tóch blijft die lat op zijn hoge plek. De recensies voor de Tilburgse tour zijn al jaren overweldigend enthousiast en het meest benoemd wordt de onvervalste passie van de gids. Daar zit dus onze kracht en dát is wat we willen voor Breda en Den Bosch!
Samengevat betekent dat; de gidsen die wij zoeken niet degenen zijn die achteroverleunen en wachten tot wij hen komen halen, maar zij die óns vinden!

Bijna niets is voor ons moeilijker dan op onze handen zitten, maar tóch gaan we nu juist datgene doen wat tegen al ons gevoel en elk principe indruist… Wachten.
Wachten tot die ene, perfecte gids zijn weg naar ons vindt, misschien wel maanden of jaren, of zelfs eeuwig, maar wachten zullen we, op degene die bij ons vindt waar hij al die tijd naar zocht.