gt nederland
5vaandel

JANUARI 2020

N I E U W S B R I E F

facebook email 
scheur boven
Beste sterveling,

Alstublieft, hierbij ontvangt u, uw maandelijkse portie gruwelijk leesvoer met het laatste nieuws van Ghost Tours Nederland!

Wanneer u het jaar begonnen bent met goede voornemens, lijkt het ons van Ghost Tours Nederland goed om deze direct over de schutting te gooien. U weet net zo goed als wij, dat dit zinloos is!

In deze nieuwsbrief treft u weer een nieuwe Ghost Tours Column, een interview met Ghost Tours Tilburg, een geestige woordzoeker en nog meer.
Maar allereerst wensen wij u een gruwelijk goed 2020 tegemoet.

Met gruwelijke groet,
Het team van Ghost Tours Nederland

Elke maand laten wij één van de Ghost Tours gidsen aan het woord in deze column. Zij vertellen u over het reilen en zeilen achter de schermen en daarmee geven zij u een kijkje in de spreekwoordelijke keuken. Bram Limberger gids van Ghost Tours Breda, kruipt deze maand opnieuw in de pen en vertelt u over ‘de sterfelijke co-host.

COLUMN: BREDA

We zijn al even onderweg in het vijfde seizoen van de Ghost Tours, en we hebben bij elkaar al honderden rondleidingen mogen geven. Maar de ene avond is de andere niet. 
Het succes van onze tours is in grote mate afhankelijk van de tientallen omgevingsfactoren in de stad. Niet onbelangrijk is het weer, want elk weertype kan de sfeer maken of breken.
Lees meer...
COLUMN: BREDA
INTERVIEW: TILBURG

INTERVIEW: TILBURG

Een nieuw jaar, met een nieuw terugkerend item in onze Ghost Tours Nederland nieuwsbrief.
De komende maanden leggen de gidsen van het geheime geesten genoodschap een kruisverhoor af. Wij willen hiermee de persoon achter de mysterieuze stadsgidsen aan u voor stellen.
Deze maand trappen wij af met Anne Timmermans, zij is de mysterieuze gids van Ghost Tours Tilburg.
Lees meer...

WAAGHALZEN AAN HET WOORD!

Gisteravond een super leuke en spannende avondwandeling gehad langs de schaduwzijde van DB. Goed verhaal en goed verteld.
Had zelfs een rimpeling in het water bij een van de verhalen. ( de rimpeling was een vis/ of rat in het water ;-), maar was op het juiste moment... )
Stukje geschiedenis niet weinig mensen weten. Erg mooi en leuk.
Lees meer...
WAAGHALZEN AAN HET WOORD!
‘ZULLEN WE EEN SPELLETJE SPELEN...’

‘ZULLEN WE EEN SPELLETJE SPELEN...’

‘Zullen we een spelletje spelen? Het heet balletje balletje’ Dat is wat Joost gezegd zou hebben. Dit wordt iedere week tijdens Ghost Tours Den Bosch verteld over Joost. Toch is Joost ook niet vrij van zonden, hij is stik en stik jaloers en niet vies is van een spelletje en hoe! Dit bracht Ghost Tours Nederland op het idee om deze nieuwsbrief een echte …
Lees meer...
rondje foto
scheur boven
gtn2
facebook email