gt nederland
5vaandel

FEBRUARI 2020

N I E U W S B R I E F

facebook email 
scheur boven
Beste sterveling,

Alstublieft, hierbij ontvangt u, uw maandelijkse portie gruwelijk leesvoer met het laatste nieuws van Ghost Tours Nederland!
In deze nieuwsbrief treft u weer een nieuwe Ghost Tours Column, een waar kruisverhoor met Ghost Tours Assen en nog veel meer.

Met gruwelijke groet,
Het team van Ghost Tours Nederland

Elke maand laten wij één van de Ghost Tours gidsen aan het woord in deze column. Zij vertellen u over het reilen en zeilen achter de schermen en daarmee geven zij u een kijkje in de spreekwoordelijke keuken. Anne Timmermans, gids van Ghost Tours Tilburg, kruipt deze maand opnieuw in de pen en vertelt u over ‘het schrijf process van een nieuwe Ghost Tour’

COLUMN: TILBURG 

Elton John zegt zijn “yellow brick road” gedag door mijn speakers terwijl ik staar naar een blanco word document op mijn scherm. Achter dat scherm, een barbie-roze glittermuur, en naast me een schrift dat zwart ziet van de inkt. Woorden als “worgpaal”, “kadaverproces” en “pestlijken” springen in het oog, maar worden vergezeld door “tierlantijntjes”, “pofmouw” en “Nieuwlandstraat”.
Ik werk aan een gloednieuwe Ghost Tour
Lees meer...
COLUMN: TILBURG 
INTERVIEW: ASSEN

INTERVIEW: ASSEN

In deze tweede nieuwsbrief van het jaar, nemen we opnieuw een kruisverhoor af, bij een van de geesten uit het geesten genoodschap, waarmee wij u graag de persoon achter de mysterieuze stadsgidsen aan u voorstellen.
Deze maand interviewen we Hans Pettinga, hij is de mysterieuze gids van Ghost Tours Assen en lid van het geesten genoodschap sinds 2015-2016.  
Lees meer...

ACTIE DEN BOSCH

Het Ghost Tour seizoen loopt alweer tegen het einde, Alhoewel ze zeggen dat het venijn hem in de staart zit, valt dat in Den Bosch wel mee, met deze leuke actie.
De meest koude, donkere en depressieve avonden liggen alweer achter ons. Er blijven slechts langere en daarmee lichtere dagen over.
Lees meer...
ACTIE DEN BOSCH
WAAGHALZEN AAN HET WOORD

WAAGHALZEN AAN HET WOORD

Debby Damwijk schreef: ‘Het was erg goed in elkaar gezet, een goeie verteller, mooie geluidseffecten… een stukje lugubere geschiedenis van Breda leren kennen. Erg interessant! De moeite waard om mee te maken… we hebben genoten, groetjes!
Lees meer...
rondje foto
scheur boven
gtn2
facebook email