In juli kreeg de Tilburgse gids de bijzondere opdracht een kort spookverhaal voor de Tilburgse kermis te schrijven! Ze dook enthousiast in haar archieven, opzoek naar een mooie legende die ze nog niet in haar tour heeft verwerkt en vond een pareltje! Een oude Tilburgse legende over een Klepperman die een lucratieve bijverdienste had! Geen zin om te lezen?

Eindelijk, na een lange periode onzekerheid, gloort er weer licht aan de horizon (of duisternis in ons geval), onze tours mogen weer van start!

Onze gidsen in Den Bosch en Breda gaan op een later moment weer van start. In Tilburg staan ze echter te popelen om weer te mogen, dus reserveren maar!

Misschien heb je haar vroeger op een slaapfeestje “opgeroepen”, of misschien heb je haar gezien in een enge horrorfilm, want bijna iedereen kent haar; Bloody Mary.

De legende gaat als volgt: Je zegt haar naam 3 keer hardop in een spiegel die geplaatst is in een kaarsverlichte kamer.

Johan Bek  via Facebook:
Wij hebben genoten, gegriezeld en vol ongeloof geluisterd. Het is een toffe wandeling met een zeer goede vertelster die je meeneemt naar de donkerste en gruwelste gebeurtenissen die hebben plaats gevonden in Tilburg. Wij kijken in ieder geval anders naar Tilburg na zonsondergang!

Wist je dat… Tilburg zijn cityring flink gaat vergroenen en auto-luw gaat maken? Dat betekent dat de Tilburgse ghost tour over een paar jaar nóg mooier wordt!

Wist je dat… Wij opzoek zijn naar een nieuwe gids voor onze tour in Breda? Heb je spelervaring en een passie voor spookverhalen, neem dan gerust contact met ons op!