Privacybeleid

Privacy beleid Ghost Tours Nederland:
De gegevens die door u aan ons verstrekt worden, worden enkel gebruikt om uw reservering te bevestigen en u relevante informatie over uw reservering toe te sturen per email.

Uw telefoonnummer gebruiken wij enkel om contact met u te kunnen opnemen in noodgevallen met betrekking tot de tour. (noodweer en andere onvoorziene omstandigheden).

Uw gegevens worden tot maximaal 1 jaar na uw reservering bewaard.

Indien u aangeeft lid te willen worden van onze nieuwsbrief, of op de hoogte gehouden te worden van kortingen d.m.v. maximaal 2 e-mails per jaar, bewaren wij u gegevens totdat u zich afmeldt van deze service.
Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Algemene voorwaarden

Op tijd zijn
Zorg dat u uiterlijk 10 minuten voor de starttijd aanwezig bent, zodat de andere gasten niet op u hoeven te wachten. Parkeertips, looproutes en tijden worden genoemd in uw bevestigingsmail, zodat u zich goed kunt voorbereiden. Later aansluiten is niet mogelijk.

Weeralarm
Bij regen en sneeuw gaat de tour altijd door, behalve wanneer er een officieel weeralarm wordt afgegeven. U krijgt dan de mogelijkheid om een andere datum uit te kiezen. In het geval van een weeralarm wordt u telefonisch of per email verwittigd. Houdt uw mail en telefoon dus goed in de gaten. Hoort u niets, gaat de tour gewoon door.

Veiligheid
Tijdens de tour bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid in het verkeer. De gids houdt de groep goed in de gaten en wacht op eventuele achterblijvers, steek dus niet gehaast over!

Toiletbezoeken
Tijdens de tour is het niet mogelijk om te stoppen voor een toiletbezoek, tenzij er medische noodzaak is. In geval van medische noodzaak dient u de gids uiterlijk 24 u van tevoren hierover te informeren, zodat er passende maatregelen getroffen kunnen worden.

Geen schrikeffecten
Een ghosttour heeft geen schrikeffecten, of fright-night-achtige taferelen. De tour bevat wél lugubere verhalen over onder andere bloederige onthoofdingen, volwassen taal en daarbij is het een fikse wandeling. De grensleeftijd van 12 jaar is een advies. Wij gaan er vanuit dat u zelf het beste kunt inschatten of uw kind hier klaar voor is.

Alcohol niet toegestaan
Voor openbare dronkenschap en alcohol gebruik gelden bij de Ghosttour dezelfde regels als in een openbare ruimte. Tijdens de tour zijn verdovende middelen / openbare dronkenschap niet toegestaan. Indien u onder invloed van verdovende middelen bij de tour arriveert en daardoor mogelijk andere gasten tot last bent, heeft de tourgids het recht om u te weigeren, zonder restitutie van betaling.

Annuleren / no show
Er zijn beperkte plaatsen en wij rekenen op uw komst, ook wanneer het slecht weer is. Annuleren voor 1, of 2 personen kan tot 48 u van tevoren. Bij latere afzeggingen zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Groepsreserveringen
Voor het annuleren van groepsreserveringen voor reguliere tours gelden aangepaste voorwaarden:
Het annuleren van groepsreserveringen vanaf 3 personen kan tot uiterlijk 1 week van tevoren.
Het annuleren van groepsreserveringen vanaf 6 personen kan tot uiterlijk 2 weken van tevoren.
Het annuleren van groepsreserveringen vanaf 10 personen kan tot uiterlijk 3 weken van tevoren.
Bij latere annuleringen zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
Indien er 1 of 2 personen minder meekomen van een groepsreservering, gelden dezelfde regels als bij reguliere annuleringen.