Jazeker! We vinden het wel fijn als je van tevoren laat weten dat je in een rolstoel zit, want sommige routes worden hiervoor een beetje aangepast.

U kunt zowel pinnen als contant afrekenen in Tilburg, Den Bosch en Breda. Dit kan voor aanvang van de tour, direct bij de gids.
In Assen kunt u alleen contant afrekenen.

Dat verschilt per stad, maar zal altijd tussen de 2 en 5 KM liggen. Omdat we tussendoor ook op sommige plekken stilstaan, is het toch verstandig om fijne wandelschoenen te dragen. Houdt bij het uitkiezen van schoeisel ook rekening met weersomstandigheden zoals regen en sneeuw!

Wij hanteren een leeftijdsadvies van 12 jaar, maar dit is slechts een advies. De verhalen die wij vertellen zijn bloederig, luguber (onthoofding, verkrachting, moord, wraak etc.) en bevatten soms woorden die wellicht moeilijk te begrijpen zijn voor jonge kinderen. Daarnaast is het een flinke wandeltocht tot laat in de avond, zijn er geen toiletbreaks en vergt het soms wat concentratie. Niet alle kinderen zijn hier klaar voor.  Wij denken dat je zelf het beste kunt inschatten of jouw kinderen mee kunnen zonder de andere deelnemers te storen.

Nee, helaas niet! De route loopt niet langs openbare toiletten. Omdat elk verhaal bijdraagt aan de tour en soms in andere verhalen terug wordt gerefereerd aan eerder verhalen, raden wij het ook af om een verhaal over te slaan, of later in te haken. Voor een medische noodzaak (blaasproblemen of iets dergelijks) maken wij natuurlijk een uitzondering. Je dient dit van tevoren (per mail of telefoon) te melden aan de gids, zodat hij/zij de route kan aanpassen. Voor alle anderen: Zorg dat je van tevoren bent geweest!

Als het goed is, krijg je na het plaatsen van je reservering een e-mail waarin de beste parkeerplekken worden aangegeven. Sommige tours eindigen op een andere plek dan waar ze beginnen, dus wij raden je aan dit advies op te volgen.

Wanneer je een reservering plaatst, worden de bevestigingen automatisch verstuurd door ons reserveringssysteem. Wij raden je aan om een uurtje te wachten en jouw junkmail / ongewenste email goed na te kijken! Mocht de e-mail daar ook niet tussen zitten, stuur ons dan even een berichtje, of bel even! Klik hier voor contactgegevens.

Daar kunnen we kort over zijn: Ja!

Als je niet houdt van plotseling schrikken, in je broek plassen en hartverzakkingen is de Ghosttour is júist heel geschikt voor jou! Een Ghosttour kun je zien als een spannende theatervoorstelling in de open lucht. De uitgedoste gids vertelt lugubere verhalen, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Er klinkt zachte, spookachtige muziek en er zijn soms geluidseffecten om het verhaal te ondersteunen, maar er zijn geen figuranten die plots uit de bosjes springen met kettingzagen. Wij geloven dat een écht goed verhaal, dat goed verteld wordt, geen opsmuk nodig heeft. Wij gaan voor kippenvel, sfeer, spanning en soms ook zwarte humor, maar je hoeft absoluut niet bang te zijn voor ‘jumpscares’.

De Ghosttour gaat in principe altijd door. Alleen wanneer er door het KNMI een weeralarm wordt afgegeven krijgt u van ons een e-mail en de mogelijkheid een nieuwe datum te plannen. Het voordeel van sneeuw en regen is dat het zeer rustig is in de stad, dit kan een unieke ervaring opleveren!

Ja, onder bepaalde voorwaarden.

Met een reservering gaat u een betalingsverplichting aan, net zoals bij andere theatervoorstellingen. Wij lopen met hele kleine groepen en als u kort van tevoren afzegt, krijgen wij die plaatsen niet meer gevuld. Het kan zomaar zijn dat door uw afmelding, de tour onder het minimum aantal deelnemers komt en dat heeft gevolgen voor alle betrokkenen.
Daarom vragen wij u altijd voordat u annuleert, om te informeren of er iemand in uw omgeving is die de reservering van u over wil nemen.
Als dat niet lukt en u bent tóch verhinderd, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren voor boekingen tot 2 personen kan kosteloos tot uiterlijk 72 uur van tevoren.
Het kosteloos annuleren van groepsreserveringen vanaf 3 personen kan kosteloos tot uiterlijk 1 week van tevoren.
Het kosteloos annuleren van groepsreserveringen vanaf 5 personen kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken van tevoren.
Het kosteloos annuleren van groepsreserveringen vanaf 10 personen kan kosteloos tot uiterlijk 3 weken van tevoren.

Bij latere annuleringen, of afwezigheid zonder bericht, zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde plaatsen volledig in rekening te brengen. Indien er 1 of 2 personen minder meekomen van een groepsreservering, gelden dezelfde regels als bij reguliere annuleringen.

Soms. Op de Facebook pagina’s van alle Ghosttours worden regelmatig acties uitgezet. Houdt deze pagina’s dus goed in de gaten!